شما میتوانید برای دریافت مشاوره در مورد بیماری دیابت و روشهای درمان آن از پزشکان فوق تخصص غدد کمک بگیرید.
نشانه های قند خون پایین می توانند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشند:
در نهایت، اگرچه آزمایش ژنتیک در حال حاضر تنها در برخی از کلینیک ها و آزمایشگاه های مجهز انجام می شود، اما قطعاً نقش بسیار بزرگی را در آزمایشهای تشخیصی آینده ایفا خواهند کرد.
این بدان معنا است که افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ انسولین تولید نمیکنند. بدون انسولین هم بدن نمیتواند میزان گلوکز خون را تنظیم کند. بنابراین فرد دچار قند خون میشود.
سیستم ایمنی بدن در تمام سنین قابلیت حفاظت از بدن را دارد اما هر چه سن افزایش مییابد بر قدرت این سیستم افزوده میشود. در بزرگسالان به دلیل مواجه با پاتوژنهای مختلف و متعدد، این سیستم بهتر میتواند در مقابل عوامل خارجی روش دفاعی صحیح را اتخاذ کند. به همین دلیل است که بزرگسالان نسبت به کودکان کمتر دچار بیماری میشوند.
اگر زایمان سختی را تجربه کردهاید، ممکن است برای مدتی پس از تولد نوزاد، فشار خونتان همچنان پایین باشد. این اتفاق خصوصاً در صورتی رخ میدهد که خونریزی پس از زایمان داشته باشید.
البته حرف آخر را پزشک می زند و باید با پزشک خود در این مورد مشورت کنید.
بیماری های خودایمنی اغلب در خانواده ها دیده می شوند: ابتلای یکی از اعضای خانواده به بیماری های خودایمنی خطر خطر ابتلای سایر بستگان به این بیماری را افزایش می دهد. و هنگامی که یکی از اعضای خانواده مبتلا به بیماری های خودایمنی باشد، نه تنها احتمال ابتلای شما به همان نوع بیماری خود ایمنی را افزایش می دهد، بلکه خطر ابتلا به سایر بیماری های خودایمنی هم افزایش پیدا می کند.
تزریق انسولین، رایجترین درمان دیابت نوع ۱ است. افراد میتوانند این تزریقات را به راحتی و در خانه خود انجام دهند. انواع مختلفی از تزریق انسولین برای درمان قطعی قند خون وجود دارد.
در افرادی که استعداد ژنتیکی دارند، برخی عوامل خطر محیطی – مانند سموم، عفونت ها و رژیم غذایی – ممکن است باعث ایجاد ایجاد بیماری خودایمنی شوند.
هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
حدود یک چهارم افراد مبتلا به یک بیماری خودایمنی، بیماری خودایمنی دیگری نیز خواهند داشت – بنابراین نه تنها ژنتیک می تواند خطر ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را افزایش دهد، بلکه ژن های شما ممکن است خطر ابتلا به بیماری های دیگری از این دسته هم افزایش دهد.
این داروها از تجزیه نشاسته جلوگیری کرده و به کاهش گلوکز خون کمک میکنند. افراد باید این داروها را در کنار اولین لقمه غذا مصرف کنند.
سطح استرس خود را مدیریت کنید: استرس ممکن است در ایجاد بیماری های خودایمنی نقش داشته باشد، بنابراین خارش کف پا دلیلش چیست کاهش استرس مهم است.